Favoriete parfums

05 december 2015door Eva

Iedere maand neem ik mezelf voor nieuwe geurtjes te kopen. Maar ik kan het niet laten want ik ben en blijf gewoon eeuwig op zoek naar dat ene ultieme luchtje, de lijfparfum waaraan iedereen mij herkent. Het gevolg is dat ik inmiddels tientallen geuren om me heen verzameld. In dit filmpje wil jullie mijn meest gebruikte geuren laten zien!

De in deze film besproken producten zijn:

 • Chanel no.5 Haarparfum
 • Chanel no.5 Eau de parfum
 • Chanel no.5 Eau de Toilette
 • Thierry Mugler - Angel Eau de Parfum
 • Thierry Mugler - Alien Eau de Parfum
 • Antonia's Flowers - Tiempe Pasate
 • Tom Ford - Black Orchid
 • Creed - Virgin Island Water Deodorant
 • By Killian - Back to Black
 • Diptique - Body Oil

Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

Eva

Eva is co-founder en één van de bloggers van MakeupMyMind.

Ze heeft een levenslange obsessie voor styling en vooral make-up.

Maar ze kan er best mee leven.

Reacties (1)

 • kimberley wilmot
  5 december 2015 om 22:17

  De nieuwste geur van Marc Jacobs. Heerlijke geur en geweldig flesje (een groen tasje met gouden ketting).

  Xxx

Plaats een reactie

Wie is MakeupMyMind

MakeupMyMind is het initiatief van [xxx], een jonge vrouw met meer dan gemiddelde interesse in beauty in het algemeen en make-up in het bijzonder. De interesse werd een idee, het idee een plan en het plan resulteerde in deze website.

Dit alles doe ik niet alleen, maar samen met twee enthousiaste assistentes die mijn passie voor schoonheid en cosmetica delen.

Samen doen we ons best om jullie dagelijks te voorzien van de leukste beautyinfo.

Heel veel plezier !

[xxx]

Volg MakeupMyMind op...